Запитвали ли сте се как върху някои звезди сякаш времето

...
 Запитвали ли сте се как върху някои звезди сякаш времето
Коментари Харесай

Любимите процедури на Бионсе и Джесика Алба вече са в клиники Derma-Act.

 Запитвали ли сте се по какъв начин върху някои звезди като че ли времето не оставя никакъв отпечатък, а кожата им е сияйна и здрава, тъкмо както първия път, в който изгряха под прожекторите? Отговор дава цяла плеяда международни звезди като Джесика Алба, Бионсе, Дженифър Лоурънс и Роузи Хънтингтън-Уайтли. Всички те се доверяват на професионалните лечения на марката iS Clinical, които у нас се предлага извънредно в клиника Derma-Act.

 

В основата на iS Clinical стои научно изследвана биотехнология, съчетана с естествени артикули и новаторски формули. Марката употребява дейни съставки, в това число ензими, антиоксиданти и витамини, които са биологично дейни и имат потвърдена успеваемост.

 

Според доктор Хаджийска това са артикули, които освен усъвършенстват външния тип на кожата, само че и способстват за нейното здраве, тъй като положението й е огледало на нашия метод на живот. Стресът, храненето, възрастта, хормоналните промени, доста външни фактори – мощно слънце, влага, вятър, внезапните температурни амплитуди, мраз – всичко това се отразява на тена и текстурата й. С годините се появяват фини бръчици, които последователно се задълбочават, кожата се отпуска, губи разтегливост и като че ли повяхва. Това неизбежно се отразява на нашето самочувствие, споделя кожният лекар на Derma-Act.

 

Нейното предложение за сияйна, свежа и блестяща кожа са терапиите на iS Clinical, които в клиниката се правят от потвърдени експерти.

 

Безспорно най-търсената професионална терапия на марката, по която клиентките на Derma-Act са полудели, се споделя Fire&Ice. Тя постоянно е наричана „ лечението на аления килим “, защото е желана от голям брой звезди като Джесика Алба, Бионсе, Дженифър Лорънс и други Включва композиция от затоплящи и охлаждащи чувства, които ще оставят кожата освежена и ободрена, с обезпечено бързо и безвредно възобновяване на повърхностния й пласт, коментира доктор Хаджийска.

 

Другият любимец на пациентите на Derma-Act е Honey Enzyme Facial. Това е ексфолираща и хидратираща терапия, която ще овлажни кожата в дълбочина и ще усъвършенства цялостното ѝ положение. Терапията стартира с разчистване с гел на медена основа, който деликатно се масажира в лицето за лимфен дренаж. След което с кръгови придвижвания се нанася ексфолираща маска, която подтиква циркулацията и обновява повърхностния пласт. Накрая лечението приключва с надълбоко хидратираща маска, която подхранва и подмладява кожата. Терапията е подобаваща за всички видове кожа и ще ви накара да се почувствате по-сияйни от всеки път.

 

За по-мазната и склонна към акне кожа, специалистите на Derma-Act предлагат лечението The Cleansing Facial with extractions. Това усъвършенствано лекуване оказва помощ за надълбоко разчистване и минимизиране на появяването на разширени пори.

 

Леките прояви на акне пък се повлияват чудесно от лечението Prodigy Chemical Peel, която съставлява система за лекомислен или приблизително бездънен химичен пилинг, повлияващ прелестно и забележимите следи от стареене.

 

Foaming Enzyme Facial /with Deesse Pro LED Mask пък е успокояваща терапия, при която се употребяват дейни пенеобразуващи съставки за лека ексфолиация на повърхностния пласт на кожата. В основата им са ензими от папая, ананас и раститително основаната гликолова киселина, които нежно ексфолират кожата и способстват за изглаждането на тена, прецизира доктор Хаджийска.

 

Според лекарите на Derma-Act, терапиите на iS Clinical великолепно се съчетават както с инжекционни, по този начин и с апаратни процедури, тъй като това е новаторска, чиста и работеща на няколко равнища козметика, особено основана да адресира другите проблеми и положения на кожата.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР